Stache-bags

 

Alles netjes op zijn plaats en vlot bereikbaar in de ingeladen tas.  Dat is de manier waarop wij  graag reizen. Verschillende kleuren zodat ieder gezinslid zijn eigen tas snel herkent, of je kan een combinatie van de verschillende afmetingen maken.

De square stache reistassen hebben een grote flap bovenaan: zo kan je makkelijk aan alle spullen aan zonder je tas volledig leeg te maken.  Het gemak van een koffer die volledig opengaat zonder de nadelen : wanneer je toch alle inhoud in een kast uitlaadt, krijg je hem heel compact opgevouwen.

 

De i-Stache die je kabels, opladers, oortjes mooi gescheiden van elkaar bewaart, ze verhogen je reisgemak. Gedaan met de knopen in de kabels, de vergeten opladers, je hebt alles vlot bij de hand in een compacte vilten opberger.  Wisselen van handtas wordt een fluitje van een cent.

De Tote-bags , beschikbaar in 2 formaten zijn echte all-rounders.  Een trip naar de bakker,  uitstapje met de kinderen, een bezoek aan de sportschool of sauna : heerlijk veel plaats om al je spullen een plekje te geven.

Neem snel een kijkje in onze catalogus en ontdek de mogelijkheden.

Al onze producten zijn lokaal in Antwerpen geproduceerd.

 

 

Bewaren